Moedermelk sieraden webshop

In de moedermelk sieraden webshop van Ela Sieraad is er voor een betaalbare prijs moedermelk sieraden te koop. Vanaf 45.95 euro zijn er echte zilveren kleine moedermelk oorknopjes te koop. Er komen nog wel verzendkosten bij. Maar het is inclusief de envelop die ik stuur waarin een moedermelk zakje, een info kaartje en een retour envelop met postzegel. Als je dan het moedermelk zakje vult, hoef je alleen de retour envelop nog op de bus te doen. Op deze manier komt de moedermelk bij mij terecht en ga ik ermee aan de slag om het houdbaar en geurloos te maken. Ik bewaar je moedermelk dan in een potje met naam en datum erop. Dit doe ik overigens twee jaar lang, zodat er mogelijkheid is om op het sieraad garantie te geven. Je hoeft maar gemiddeld 5 ml moedermelk per sieraad op te sturen. Toch hou ik daar meestal van over, zodat er reserve achter de hand is voor garantie en of als je nog een sieraad extra wilt kopen kan het ook.

Je mag verse en diepvries moedermelk op sturen. Heb je nog moedermelk in de diepvries? Laat het dan eerst ontdooien en schud het even door elkaar en giet dan 5 ml af in het moedermelk zakje. De moedermelk wordt als een soort steen verwerkt in het sieraad en zal voor altijd goed blijven. Het wordt afgewerkt met hars dus de moedermelk wordt hard gemaakt. Het kan daardoor tegen weersinvloeden en het beschermd het tegen de zon. Maar als je lang gaat zonnen aan het strand of naar een zwembad gaat, kun je beter even het sieraad af doen.

Hier even een kort filmpje van een moedermelk armbandje als voorbeeld. Klik hier onder:

filmpje mama melk armbandje

Iedereen heeft zo zijn eigen moedermelk, bij de één is het romiger of vetter dan de andere. Bij de een is het lichter van kleur als bij de andere. Het kan in kleur verschillen van wit, crème, grijs, roze. Het kan zijn dat jou sieraad anders wordt dan het voorbeeld in de shop, maar hoe dan ook wordt het een mooi eind resultaat, een uniek sieraad wat nooit zal vervelen en wat een mooie herinnering geeft.

Deze moedermelk zilver armband is een heel lievelijk armbandje wat je voor altijd een herinnering geeft aan de bijzondere baby periode. Je moedermelk wordt er namelijk in verwerkt. Hoe bijzonder is dat?

8 mm