Moedermelk sieraden webshop

In de moedermelk sieraden webshop van Ela Sieraad is er voor een betaalbare prijs moedermelk sieraden te koop. Vanaf 39,95 euro zijn er echte zilveren kleine moedermelk oorknopjes te koop. Ook stuur ik voor deze prijs ook jou een moedermelk zakje toe met de post en een retour envelop met postzegels die terug moet naar mij. Op deze manier komt jou moedermelk bij Ela Sieraad terecht. Na het eerste verwerking proces moet de moedermelk een aantal dagen drogen.

Heb je nog moedermelk in de diepvries? Of geef jij of je partner, vriendin, dochter nog op dit moment borstvoeding? Dan is het een heel bijzonder cadeau om de moedermelk verwerkt te krijgen in een sieraad. Het wordt als een soort steen verwerkt. Het wordt houdbaar gemaakt, zodat voor altijd de moedermelk goed blijft. Het wordt afgewerkt met hars dus de moedermelk wordt hard gemaakt. Het kan daardoor tegen weersinvloeden en het beschermd het tegen de zon. Maar als je lang gaat zonnen aan het strand of naar een zwembad gaat, kun je beter even het sieraad af doen.

Hier even een kort filmpje van een moedermelk armbandje als voorbeeld. Klik hier onder:

filmpje mama melk armbandje

Iedereen heeft zo zijn eigen moedermelk, bij de ene is het romiger of vetter dan de andere. Bij de een is het lichter van kleur als bij de andere. Het kan zijn dat jou sieraad anders wordt dan het voorbeeld in de shop. Het liefst moet je de moedermelk zo vers mogelijk opsturen. Of het nu uit de diepvries komt of vers is. De moedermelk is namelijk ook nog 1 of 2 dagen onderweg met de post.

Als je graag een herinnering wilt van je borstvoedingsperiode en de moeder-babytijd dan kun je een moedermelk hanger kopen kopen

Een sterling zilveren moedermelk-hanger van 14 mm.

Deze moedermelk zilver armband is een heel lievelijk armbandje wat je voor altijd een herinnering geeft aan de bijzondere baby periode. Je moedermelk wordt er namelijk in verwerkt. Hoe bijzonder is dat?

Het sterling zilveren armbandje heeft drie draden en een sterling zilveren hartje van 11 cm.