Moedermelk sieraden die betaalbaar zijn

In de webshop moedermelk sieraden van Ela Sieraad vind je moedermelk sieraden die betaalbaar zijn. Dat is een feit. Voor een mooie prijs kun je een mooie herinneringssieraad uitzoeken van je eigen moedermelk. De kwaliteit is goed. De sieraden worden allemaal verwerkt in echt zilver.

In de webshop zijn er 14 Gold Filled (GF)sieraden. Dit is naast puur goud het meest duurzaam, maar wel betaalbaarder dan puur goud. Ook zijn er plating goud sieraden te koop, maar vooral in de sale. Als je voor een duurzamer sieraad wilt gaan dan zou ik 14 K GF adviseren. Met plating goud kan namelijk het goudlaagje er vanaf slijten.  Dat betekent dat het een badje van goud heeft gehad. Gold filled heeft een laagje goud wat verhit is aan het sieraad, waardoor het veel slijtvaster is. Wanneer het sieraad helemaal puur van goud is, schieten de bedragen ook de lucht in. Als alternatief om toch een betaalbaar sieraad te kunnen dragen kun je dus kiezen voor 14 Karaats Gold Filled of plating goud.

Moedermelk en de bewerking

Nadat je een bestelling bij mij hebt gedaan, stuur ik jou een envelop toe met daarin een moedermelk zakje, een info kaartje en een retour envelop. Via het moedermelk zakje en de retour envelop krijg ik je moedermelk bij mij. Het mag verse en of diepvries melk zijn. Je hoeft maar 5 ml op te sturen. Bij diepvries melk altijd eerst even laten ontdooien en dan schudden en 5 ml afgieten in het zakje. De moedermek sieraden bewerk ik in verschillende fases. Ik geef het eerst een verwerkingsproces waarna het een paar dagen moet drogen. Daarna werk ik het af met hars. Daardoor wordt de moedermelk een soort steen. Op die manier is het beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Levertijd

Vanaf het moment dat je moedermelk bij mij is aangekomen lever ik het sieraad binnen twee weken. Als je haast hebt vanwege en verjaardag dan mag je mij mailen, dan kijk ik of ik je eerder kan inplannen. 

Mail: info@ela-sieraad.nl of app naar 06 49135954

Deze melkhanger is gevuld in een sterling zilveren ovale bezel.