Moedermelk sieraad België

In de moedermelk sieraden webshop van Ela Sieraad zijn veel mooie verschillende moedermek sieraden te vinden. Moedermelk sieraad België is een benaming voor de Belgische vrouw, voor het welkom zijn in deze webshop. Ook voo jou uit Belgie stuur ik een moedermelk kit op met een retour envelop met postzegel erop. Een internationale postzegel zitdan op de envelop en zo wordt het makkelijk gemaakt om de moedermelk naar Nederland te sturen. Het duurt maar een paar dagen langer, maar dit kan prima voor de moedermelk. Je hoeft alleen maar het moedermelk zakje te vullen met 5 ml moedermelk en opsturen maar! Het mag verse of diepvries moedermelk zijn, dat maakt niet uit. 

Met de moedermelk ga ik een speciaal verwerkingsproces aan. Daarna wordt het verhard waardoor het moedermelk sieraad tegen water kan en het geurloos en houdbaar wordt. Hoe bijzonder is dat? Een eigen sieraad van je je eigen borstvoeding en wat je altijd zal herinneren aan de speciale borstvoeding periode en baby tijd? Voor veel vrouwen is het lastig om de borstvoeding periode af te sluiten, omdat het zo'n intieme periode is samen met je kindje. Daarom is het voor veel vrouwen een troost om een borstvoeding sieraad te hebben van eigen moedermelk. De verwondering en het blij zijn met het cadeau hoor ik regelmatig terug van moeders.

Alle moedermelksieraden zijn niet hetzelfde van kleur. Het hangt echt af van je eigen moedermelk. Dat kan waterig of romig zijn, maar ook wit, creme, rose, blauw of grijstinten komen voorbij.

Hoe dan ook is het een bijzonder gevoel om je eigen sieraad hiermee te ontvangen. Vrouwen zijn vaak ontroerd bij het zien van het sieraad en dragen het graag. De sieraden zijn ook bijna allemaal van zilver dus het is ook nog eens duurzaam en tijdloos. Zilver kun je na een poosje we