Moedermelk sieraad

Ben je geïnteresseerd in een een moedermelk sieraad? Heb je nog allerlei vragen hierover? Kom dan kijken in de webshop van Ela Sieraad. Ik heb een grote collectie van allerlei sieraden. Als je vragen hebt kun je mij altijd appen naar 0649135954 of mailen naar info@ela-sieraad.nl

Mijn naam is Ellen Arends en ik heb een webshop voor moedermelk sieraden. Met alle liefde werk ik aan mijn bedrijf en heb ik er veel plezier in om sieraden te maken met een mooie herinnering. Het moedermelk sieraad is van sterling zilver 925, echt zilver dus en van GF 14 Karaats (gold filled) en een paar vergulden sieraden oftewel plating goud.

De moedermelk verwerk ik op een speciale manier en maak ik hard tot een soort steen. Daardoor blijft de moedermelk ook goed. Het is beschermd door de harde laag. Ondanks dat moet je wel goed met je sieraad om gaan. In de zee zwemmen of een zwembad zijn niet ideaal voor het moedermelk sieraad. Het sieraad is beschermd tegen de zon, maar probeer zuinig te zijn met het sieraad. en verzorg het goed. Bij tijd en wijle even oppoetsen doet het goed.

In eerste instantie is het natuurlijk voor jou als moeder of je dierbare waar je het cadeau aan wilt geven bijzonder. Het is een mooie herinnering om te hebben wanneer je met de borstvoedingsperiode stopt. Voor degene die weinig sieraden dragen en toch graag een herinnering willen hebben aan deze periode, heb ik ook moedermelk stenen zoals in een hartvorm of een bol. Deze zijn in verschillende maten en prijzen te koop. Wil je alvast kijken in de webshop moedermelk sieraden Zwolle klik dan hier: http://hartensteen van moedermelk

Misschien vraag je je af hoe jouw moedermelk bij mij komt. Wanneer je een sieraad in de webshop koopt dan stuur ik jouw een envelop toe met een moedermelk kokertje erin en een zakje. Ook een retourenvelop zit er al in zodat je het snel en makkelijk terug kan sturen. De retourenvelop heb ik al beplakt met postzegels voor je. Hoe fijn is dat? Je hoeft alleen nog de moedermelk in de koker te doen en dan naar de brievenbus te gaan. Wanneer jouw moedermelk bij mij is ga ik zo snel mogelijk aan de slag om het houdbaar te maken. Hoe verser de melk verwerkt wordt vaak hoe mooier de kleur blijft. Je mag ook diepvries moedermelk opsturen. Maar waar het mogelijk is en het nog vers kan dan heeft dat mijn voorkeur.

Wil je alvast een linkje van een hartjes hanger, klik dan hier: Moedermelk bedel

Levertijd: Vanaf het moment dat je moedermelk bij mij binnen is kan ik het sieraad binnen twee weken leveren.

Het moedermelk sieraad ontvang je in een mooi sieraden doosje.