Zilveren moedermelk oorbellen

Moedermelk sieraden zijn heel bijzonder. Het zal je voor altijd herinneren aan de bijzondere periode die je met je baby had. Speciaal van jou eigen moedermelk kan ik o.a zilveren moedermelk oorbellen maken. Als een soort steen komt het in je sieraad. Wees welkom in mijn webshop moedermelk sieraden en bewonder de hangers, de ringen, de armbanden, de stenen etc.etc. 

Moedermelk sieraden worden ook wel borstvoeding sieraden, mother milk sieraden, melksieraden of mama sieraden genoemd. In mijn webshop moedermelk sieraden vind je een vaste collectie van sterling zilver 925, rosé goud en goud (GF 14 Karaats en een paar plating gouden hangers). 

De moedermelk verwerk ik op een speciale manier en maak ik hard en het wordt geurloos en houdbaar. Daardoor blijft de moedermelk ook voor altijd goed. Van veel vrouwen hoor ik dat ze het leuk vinden om het moedermelk sieraad later aan hun kindje door te geven als herinnering. Hoe mooi is dat! In eerste instantie is het natuurlijk voor jou als moeder of je dierbare waar je het cadeau aan wilt geven bijzonder. Het is een mooie herinnering om te hebben wanneer je met de borstvoedingsperiode stopt. Voor degene die weinig sieraden dragen en toch graag een herinnering willen hebben aan deze periode, heb ik ook moedermelk stenen zoals in een hartvorm of een bol. Deze zijn in verschillende maten en prijzen te koop. Wil je alvast kijken in de webshop moedermelk sieraden Zwolle klik dan hier: Borstvoedings oorknoppen

Misschien vraag je je af hoe jouw moedermelk bij mij komt. Wanneer je een sieraad in de webshop koopt dan stuur ik jouw een envelop toe met een moedermelk zakje. Ook een retourenvelop zit er al in zodat je het snel en makkelijk terug kan sturen. De retourenvelop heb ik al beplakt met postzegels voor je. Hoe fijn is dat? Je hoeft alleen nog de moedermelk in het zakje te doen en dan naar de brievenbus te gaan. Wanneer jouw moedermelk bij Ela Sieraad is ga ik zo snel mogelijk aan de slag om het houdbaar te maken. Je mag verse of diepvries moedermelk opsturen. 

Eigen borstvoeding melk voor altijd houdbaar laten maken in deze borstvoeding oor-knoppen?

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met info@ela-sieraad.nl of appen naar Ellen Arends via 06 49135954. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren op je vragen. Bij voorbaat dank.