Moedermelk kettinghanger

In de webshop moedermelksieraden van Ela Sieraad kun je verschillende moedermelk sieraden kopen, waarvan een moedermelk kettinghanger (s), maar ook moedermelk-oorbellen, stenen, armbandjes en ringen. Wil je jezelf of een dierbare een mooi moedermelk kettinghanger gunnen? Dan ben je bij Ela Sieraad aan het goede adres. Hoe bijzonder is het dat je je eigen moedermelk in een sieraad kan laten verwerken? Voor altijd een herinneringssieraad aan je borstvoedingsperiode! Je moedermelk wordt houdbaar gemaakt dus het is compleet geurloos gemaakt. 

Hoe komt je moedermelk bij Ela Sieraad? 

Na een bestelling van het melk sieraad krijg je via de post een envelop. In deze envelop zit een moedermelk zakje en een retour envelop. Het moedermelk zakje is goed afsluitbaar en kan veilig terug met de post terug gestuurd worden. Wanneer de post met inhoud  terugkomt,  ga ik zo snel mogelijk aan de slag om je moedermelk te verwerken. Na het verwerkingsproces moet het een paar dagen drogen. Hierdoor wordt het houdbaar gemaakt, zodat het voor altijd goed blijft in het sieraad. Ook kun je er verzekert van zijn dat ik jouw moedermelk met alle liefde in het sieraad verwerk. Alle moedermelk zakjes verwerk ik op naam en dat komt later in potjes op naam wat ik ook nog eens twee jaar bewaar. Dus wanneer er iets gebeurd met je sieraad of je raakt het kwijt of je wilt alsnog iets bestellen, dan is dat mogelijk. 

De collectie in de webshop: 

De moedermelk sieraden zijn van zilver en van sterling zilver en sommige hebben een plating van goud. De leren cuioi armbanden en de sleutelhangers zijn niet van zilver. De sieraden die ik ontwerp en maak zijn van 99% zilver gemaakt. In sterling zilver zit 92,5 %. Bij de Art Clay Silver Academy instructeurs opleidingen heb ik certificaten gehaald van niveau 1 en 2, zodat ik een goede basis heb om zelf sieraden te maken en te ontwerpen. Maar ook geef ik workshops hierin. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse van een eigen ontwerp.

Advies:

De moedermelk sieraden zijn beschermd tegen zonlicht, dat komt door het hars waarmee ik het afwerk. Wees wel voorzichtig met de hoeveelheid en onnodig in het zonlicht leggen.  Toch zal het voor altijd mooi blijven als je er goed voor zorgt. Gebruik geen parfum bij het sieraad en spuit het niet op het sieraad. Ik wens jou veel plezier in de webshop van mij. Bij vragen mail en ik zal zo snel mogelijk reageren. 

Voorbeeld klik hier: Moedermelk hangertje

 

Deze hanger-met moedermelk kan ik vullen met jouw moedermelk

.