Moedermelk gouden oorbellen 

Wil je graag moedermelk gouden oorbellen? Dan ben je bij Ela Sieraad aan het goede adres. Wees welkom in de webshop voor moedermelk  sieraden, maar ook voor moedermelk accessoires. Veel vrouwen vinden het lastig om afscheid te nemen van de borstvoedings periode en kiezen er voor om een moedermelk sieraad te kopen. Voor een mooi aandenken aan deze periode kan het een mooie manier zijn om het af te sluiten. Op deze manier kun je de mooie herinnering elke dag bij je dragen. De moedermelk gouden oorbellen zijn tijdloos en zal je nooit vervelen. De moedermelk zal ik op een speciale manier verwerken, zodat het houdbaar en geurloos wordt. Het kan dan niet gaan rotten. De kleur blijft bestaan. Wel is het zo dat iedereen een eigen kleur borstvoeding heeft. Afhankelijk daarvan krijg jij je eigen kleur moedermelk steen in het sieraad. Het sieraad wordt afgewerkt met hars waardoor het een harde afwerking krijgt. Waterspatters of zeep zullen geen kwaad doen. Wel moet je altijd voorzichtig zijn met het sieraad en kun je geen onnodige dingen doen zoals het langdurig zonnen op het strand.

Deze oorknopjes zijn heel substiel. Je moedermelk wordt als een soort steen tje in de oorknop verwerkt. Ze zijn 7 mm rond. Wanneer je toch graag sterling zilveren oorknopjes wilt, dan kun je klikken op de volgende link: Moedermelk oorknopjes

Bij vragen mag je mij mailen naar info@ela-sieraad.nl of appen naar 06 49135954. Of kijk gerust verder in mijn webshop van Ela Sieraad.

Melk oorbel goud maak ik met jou eigen moedermelk.
Melk oorbel goud wordt gevuld met je eigen moedermelk.