Moedermelk en kind kettinghanger

Deze moedermelk en kind kettinghanger komt binnenkort in mijn collectie. Dan komt er een goede foto met moedermelk erin, zodat je kan zien hoe mooi het is. Deze hanger is 1 cm groot, dus een mooie gemiddelde maat voor een kettinghanger. En het is een mooi symbolische hanger om moedermelk in te verwerken. Deze melkhanger is te koop in sterling zilver met plating goud en rose en zilver. Wanneer je deze besteld zal ik via d email vragen of je zilver, goud of rose goud wilt.

Wanneer je deze moeder en kind melkhanger koopt krijg je een envelop toegestuurd met daarin een goed afsluitbaar moedermelk zakje en een retour envelop waarin het zakje terug gedaan kan worden. Als je moedermelk bij mij veilig is aangekomen krijg je een mailtje van bevestiging. Het is toch altijd even spannend of de moedermelk goed aankomt met de post. Al helemaal als het je laatste moedermelk betreft. Jou moedermelk ga ik zo snel mogelijk het eerste verwerkingsproces geven, zodat ik het houdbaar en geurloos maak. Daarna moet het een aantal dagen drogen. Het moedermelk bewaar ik in potjes met stickers met naam en gegevens erop. Dus als je later alsnog een sieraad er bij wilt kopen als er er iets is met je sieraad dan heb ik je moedermelk dus bewaard. Je moedermelk bewaar ik 2 jaar.

Ook is er garantie voor twee jaar op je sieraad bij Ela Sieraad uit Zwolle. Maar in principe is het een sieraad wat langer goed blijft omdat het van hoge kwaliteit is. Alle sieraden zijn van (sterling) zilver en kunnen altijd weer met oppoetsen gepimpt worden. Het moedermelk in je sieraad werk ik af met hars, dus dat zal ook altijd goed blijven. Al met al krijg je een sieraad van waarde. Een mooi herinneringssieraad, maar het is ook een DNA sieraad. 

Iedereen heeft zo zijn eigen borstvoeding. De ene is romig de andere heeft dunnere borstvoeding, bij de ene is het donker creme of geel van kleur, bij de ander is het witter. Soms zelf blauw, parelmoer of grijs van kleur. Dus alle foto's zijn een voorbeeld, maar afhankelijk van jou moedermelk komt er een eindresultaat. Of je moedermelk nu vers is of uit de vriezer komt dat maakt niet uit. Van beide kan ik een moedermelk sieraad maken. Wanneer je het opstuurt, moet het wel zo vers mogelijk zijn. Het moet geen dagen al in de koelkast hebben gestaan, want het moet immers ook nog even met de post mee. 

De hanger is exclusief ketting te koop. Wanneer je graag een basis ketting erbij wilt dan kun je op de volgende link klikken. 

Basisketting 45 cm