Moedermelk armband

Een moedermelk armband wordt gemaakt met je eigen moedermelk. Na een bestelling in de webshop krijg je met de post een moedermelk zakje en een retourenvelop toegestuurd. Hierdoor kun je makkelijk en snel de moedermelk terug sturen. Als de retourenvelop bij mij terug is ga ik zo snel mogelijk aan de slag met het eerste verwerking proces. De moedermelk moet houdbaar en geurloos gemaakt worden. Hierna volgen een paar droogdagen en daarna kan ik verder met het moedermelk sieraad. Het wordt uiteindelijk een harde steen. Het is beschermd tegen vuil van buitenaf. Het is mooi en bijzonder om van de speciale borstvoedingsperiode en de babytijd een herinnering sieraad te hebben. Deze periode is uniek. Voor sommige vrouwen is het lastig om deze periode af te sluiten. Ook dan kan het een troost zijn om jezelf, je partner, dochter of  vriendin een borstvoeding sieraad te gunnen. 

Een moedermelk armband is te bestellen met een leren armband en een sterling zilveren moedermelk bedel eraan of met een sterling zilveren armband en -bedel. Ook zijn er verschillende bedeltjes zoals een vlinder of een hart etc. mogelijk om er extra aan te hangen. Niet alles staat in de webshop, dus vraag mij ernaar. Dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen. Een moedermelk armband draagt heel licht om de pols. 

Deze moedermelk sieraden zijn vanaf een aantal jaren een nieuwe trend in Nederland. Deze trend is vanuit Amerika en daarna Engeland gekomen. Hoe het gemaakt wordt is het geheim van de smid. Wel kan ik zeggen dat ik het afwerk met hars waardoor het sieraad hard wordt. De moedermelk die ik binnen krijg geef ik allemaal stickers, bij het drogen wordt het afgeplakt op naam en daarna gaat het in houdbaarheid potjes met naam erop. Zo werk ik zorgvuldig met je moedermelk. Ook bewaar ik twee jaar lang het moedermelk. Als je nog een keer een bestelling wilt doen en geen moedermelk meer hebt, dan heb ik het nog voor je bewaard. Klik op de volgende link wanneer je alleen een bedel wilt bekijken die jezelf aan je armband kan bevestigen: Borstvoeding hanger.

Wanneer je vragen hebt over moedermelk sieraden van Ela Sieraad, stel ze gerust, je mag ook appen 0649135954 of mailen naar info@ela-sieraad.nl of kom een kijkje nemen in de webshop.

Deze lieve moedermelk armband is van leer en de slider die er op zit kan ik speciaal vullen met jouw eigen moedermelk.
Met jouw eigen moedermelk kan ik deze armband maken