Sieraad van moedermelk

Als je interesse hebt in een sieraad van moedermelk heb je in de webshop van Ela Sieraad heel veel keuze. En vind je niet wat je zoekt ,vraag mij naar de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee. 

Een borstvoeding sieraad is een origineel cadeau wat je jezelf of een ander kan geven. Je hebt dan voor altijd een mooie herinnering aan de babytijd. Wanneer je stopt met borstvoeding geven kan het een troost zijn om een mooie herinnering te krijgen. maar ook al heb je heel kort of alleen je eerste moedermelk op gevangen, dan geeft het ook een mooie herinnering aan de band tussen jou en je kindje. Een moedermelk sieraad is een bijzonder aandenken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een bestelling in de webshop stuur ik je een envelop toe met een moedermelk zakje, een informatie kaartje en een retour envelop. Op  deze manier komt de moedermelk bij mij terecht en ga ik er mee aan de slag. Ook voor mensen uit België plak ik postzegels op de retour envelop. Dus je hoeft alleen maar 5 ml moedermelk voor een sieraad in het zakje te doen en opsturen maar.

Levertijd: Nadat ik je moedermelk heb ontvangen, ontvang je het sieraad binnen twee weken. Het wordt mooi ingepakt in een sieraden doosje. Daarin kun je het altijd bewaren. Ook als je het cadeau doet aan je partner of dochter of vriendin, dan heb je direct het sieraad leuk verpakt. 

Nadat ik de retour envelop met het moedermelk zakje van jou terug heb ontvangen, ga ik met jou borstvoeding melk aan de gang om het houdbaar en geurloos te maken. Na dit eerste verwerkingsproces moet het een aantal dagen drogen. Daarna werk ik het af met hars waardoor het als het ware een witte steen is geworden die in het sieraad valt. De " moedermelk steen" in het sieraad kan ik er bol of plat in verwerken.

Tips: 

Wees wel voorzichtig met douchen, zwemmen en in zeewater en met parfum gebruik. Draag het niet onnodig veel in de zon. Het kan wel tegen water en zon, maar een hele dag zonnen met het sieraad adviseer ik niet. 

Ik werk zorgvuldig met namen bij de aangeleverde moedermelk zakjes  zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw moedermelk in het sieraad komt. Ik plak stickers met naam en datum op het bakje wanneer het droogt en later weer op de bewaar potjes. 

Wanneer je vragen hebt of wensen hebt die je niet op de webshop vindt, kun je mij altijd mailen naar info@ela-sieraad.nl of kijken in mijn webshop van Ela Sieraad. Misschien wordt dan je wens vervuld. Ik hoor graag van je. Ellen Arends

Deze borstvoedingsketting maak ik persoonlijk voor iedereen met haar eigen moedermelkIn dit bedeltje moedermelk van 8 mm wordt je eigen moedermelk verwerkt tot een witte steen.Een sieraad gevuld met jou moedermlek