Moeder&kind moedermelk hanger

Een moeder&kind moedermelk hanger kun je kopen in de webshop bij Ela Sieraad en dan wordt je hanger gemaakt met jou eigen moedermelk. Deze hanger is er in sterling zilver, rosé goud en goud.  

Na een bestelling in de webshop stuur ik jou een envelop toe waarin een moedermelk zakje zit. Dit zakje moet je vullen met 5 ml moedermelk. Ook zit er een retourenvelop in met een postzegel er al op. Zodat je echt alleen nog maar de envelop op de brievenbus hoeft te doen. Wanneer ik jou moedermelk ontvang ga ik er zo snel mogelijk mee aan de slag om het moedermelk houdbaar te maken. Deze verwerking moet ook een paar dagen drogen en dan kan ik er met het moedermelk sieraad verder mee aan het werk. 

Iedereen heeft zo zijn eigen kleur moedermelk. Bij de een pakt het wit, grijs of rose uit. Ook heeft de ene romiger of vetter melk dan de andere.

Je mag verse of diepvries moedermelk op sturen. 

Als je voor een moedermelk sieraad kiest, heb je voor altijd een sieraad met herinnering.  Het blijft ook altijd goed. Ik werk het af met hars en het moedermelk sieraad lijkt net op een steen. Het is heel bijzonder om je borstvoedingsperiode af te sluiten met een moedermelk sieraad.

De hangers zijn te bestellen met en zonder hanger oog.

Binnen twee weken is je sieraad klaar.

Bij vragen mag je mij mailen naar info@ela-sieraad.nl of appen naar 06 49135954. In mijn webshop van Ela Sieraad kun je alle sieraden, zoals moedermelk oorbellen, moedermelk kettinghangers, moedermelk hartensteen, moedermelk ringen bewonderen en heb je en speciale wens vraag het dan. Dan kijken we er naar of het mogelijk is. 

Deze melkhanger staat symbool voor de liefde voor je kindje

In de bezel van de hanger 9 mm maak ik het moedermelk hard