Moeder-kind melkhanger

Deze moeder-kind melkhanger zit nu sinds kort ook in mijn collectie van moedermelk sieraden. Na een bestelling stuur ik jou post toe waarin de moedermelk kan en bij mij terug komt. Zo wordt deze moeder-kind melkhanger helemaal persoonlijk gemaakt voor jou of je partner, dochter of vriendin. Deze hanger is 1 cm groot, dus een mooie gemiddelde maat voor een kettinghanger. Het is een mooi symbolische hanger om moedermelk in te verwerken. Deze melkhanger is ook te koop in sterling zilver met plating goud en rose goud.'

Wanneer je deze moeder en kind melkhanger koopt krijg je een envelop toegestuurd met daarin een goed afsluitbaar moedermelk zakje en een retour envelop waarin het zakje terug gedaan kan worden. Als je moedermelk bij mij veilig is aangekomen krijg je een mailtje van bevestiging. Het is toch altijd even spannend of de moedermelk goed aankomt met de post. Al helemaal als het je laatste moedermelk betreft. Jou moedermelk ga ik zo snel mogelijk het eerste verwerkingsproces geven, zodat ik het houdbaar en geurloos maak. Daarna moet het een aantal dagen drogen. Het moedermelk bewaar ik in potjes met stickers met naam en gegevens erop. Dus als je later alsnog een sieraad er bij wilt kopen als er er iets is met je sieraad dan heb ik je moedermelk dus bewaard. Je moedermelk bewaar ik 2 jaar.

Ook is er garantie voor twee jaar op je moedermelk sieraad. Maar in principe is het een sieraad wat langer goed blijft omdat het van hoge kwaliteit is. Alle sieraden zijn van (sterling) zilver en kunnen altijd weer met oppoetsen gepimpt worden. Het moedermelk in je sieraad werk ik af met hars, dus dat zal ook altijd goed blijven. Al met al krijg je een sieraad van waarde. Een mooi herinneringssieraad, maar het is ook een DNA sieraad. 

Iedereen heeft zo zijn eigen kleur borstvoeding. De ene is romiger dan de andere en de ene heeft lichter of donker creme moedermelk. Bij de een zit er meer vet in dan  de andere.  Dus alle foto's zijn een voorbeeld, maar afhankelijk van jou moedermelk komt er een eindresultaat. Of je moedermelk nu vers is of uit de vriezer komt dat maakt niet uit. Van beide kan ik een moedermelk sieraad maken. Wanneer je het opstuurt, moet het zo vers mogelijk zijn. Het moet geen dagen al in de koelkast hebben gestaan, want het moet ook nog 1 of 2 dagen met de post mee. 

De hanger is exclusief ketting te koop. Wanneer je graag een basis ketting erbij wilt dan kun je op de volgende link klikken. 

Basisketting 45 cm

Deze melkhanger moeder/kind is een ettinghanger waarin jouw moedermelk verwerkt wordt.