Melksieraden voor moeder

Als je graag melksieraden voor moeder wilt kopen dan ben je bij ELA sieraad aan het goede adres. Melksieraden zijn heel bijzonder om jezelf te gunnen of te krijgen. Het zijn sieraden waarin jouw borstvoeding verwerkt wordt. het wordt een herinneringssieraad voor altijd!

Na de keuze hoe dan verder?

ALs je graag melksieraden voor moeder wilt kun je kijken in mijn webshop voor moedermelksieraden. Wanneer je je keuze hebt gemaakt en een sieraad hebt gekocht, dan stuur ik jou een envelop toe waarin een koker, een sealbag en een sticker. Ik ga er dan mee aan de slag en binnen 14 dagen is jou sieraad klaar. En deze tijd heb ik nodig omdat het moedermelk op een speciale manier verwerkt wordt en daarna ook nog verhardt. Ik gebruik daarvoor hars. Verder is het het geheim van de smid hoe ik het verwerkingsproces doe.  

Kleur en eventueel extra's

Afhankelijk van jou soort moedermelk en de houdbaarheid krijg je je kleur moedermelk. Je moedermelk kan mooi romig creme, maar ook wat lichter of rozer of wat grijzer uitpakken. Het moedermelk wordt op een speciale manier verwerkt en vervolgens verhard, zodat het houdbaar en geurloos wordt. Ook kunnen er wat babyhaartjes bij als je dat leuk vindt. Zelfs zilver of gouden glitters kun je extra in het sieraad krijgen. Voor sommige sieraden die erg klein zijn is het niet haalbaar. Maar bij elk moedermelksieraad staat dat dan er wel bij in de webshop bij het product. Het wordt een aandenken aan de de bijzondere borstvoedingsperiode.

Reden voor een melksieraad te kopen

Vrouwen die met plezier borstvoeding hebben kunnen geven vinden het vaak lastig om er weer mee te stoppen. Daarom kan het fijn zijn om je dan dit moeder-baby-cadeau te doen of te krijgen. Voor altijd heb je een herinneringssieraad! Kijk bijvoorbeeld bij de link Moedermelkringen. Als je goed zorgt voor het sieraad, kun je het straks zelf doorgeven aan je kind als het groot is.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik geen parfum op de plek van je sieraad. Ga er niet onnodig veel mee zonnen. Wanneer je het sieraad niet gebruikt bewaar het dan in het doosje of zakje wat je erbij krijgt. 

 

Bij vragen mag je mij altijd mailen naar info@ela-sieraad.nl

Melkhanger
Betaalbaar moedermelk hanger