Borstvoeding melk-armbanden

Wil je graag een mooie herinnering van je baby? En heb je ook daar borstvoeding van? Dan is het leuk om te kiezen uit één van de borstvoeding melk armbanden uit de webshop. In mijn webshop zijn er verschillende schuivers/bedels te bestellen. Er is keuze genoeg. Met jou moedermelk kan ik in ieder geval wel een mooi aandenken maken. De moedermelk oftewel borstvoeding melk verwerk ik op een speciale manier zodat het houdbaar en geurloos wordt. Na een aantal dagen drogen kan ik er verder mee aan de slag. Ik werk het af met hars waardoor het hard wordt en het op een steen lijkt. Hierdoor blijft het voor altijd goed.

Veel vrouwen vinden het lastig om te stoppen met borstvoeding geven, omdat het zo'n intieme tijd is geweest. Het kan een troost zijn om jezelf of je partner, dochter, vriendin een borstvoeding hanger of een ander sieraad cadeau te doen.  Op deze manier kun je de mooie herinnering elke dag bij je dragen. De kleur blijft ook bestaan. Al hoewel iedereen een eigen kleur en dikte heeft van de borstvoeding. De een heeft romige borstvoeding en de ander heeft wat dunnere borstvoeding. Bij de een lijkt de moedermelk wit, bij deander creme of roze of grijs. Jou sieraad wordt daardoor niet precies hetzelfde als het voorbeeld op de site, maar hoe dan ook zul je versteld staan en wellicht ontroerd van het mooie gegeven dat je je eigen moedermelk als herinnering bij je draagt. 

Water spatters of zeep zullen geen kwaad doen. Wel moet je altijd voorzichtig zijn met het sieraad en kun je je best doen om het goed te onderhouden en ermee omgaan. Je moet geen parfum bij je sieraad spuiten en het niet onnodig lang in de zon laten liggen.

Borstvoeding melk armbanden zijn een origineel kraamcadeau voor moeder. Er is een vaste collectie, maar je mag mij altijd benaderen bij vragen of als er iets niet in de webshop staat waar je wel belangstelling in hebt. Ik kan kijken wat ik voor je kan doen. Mail: info@ela-sieraad.nl of app naar 06 49135954 

Een leren armband met een moedermelk bedel als schuiver