Mama melk sieraad

Een mama melk sieraad is een moedermelk sieraad, waarin jou eigen borstvoeding melk verwerkt wordt in een sieraad. Bijvoorbeeld een kettinghanger, oorbellen, een armband, een ring of misschien zelfs een moedermelk hartensteen. Wanneer je het lastig vindt om te moeten stoppen met je borstvoeding door wat voor omstandigheden dan ook, dan kan het een mooie herinnering zijn om een mama melk sieraad te krijgen. Deze periode komt immers ook nooit meer terug met dit kindje. En de periode is zo ontzettend bijzonder en intens geweest. Het mama melk sieraad of te wel een moedermelk sieraad wordt op een speciale manier verwerkt zodat het geurloos en houdbaar wordt gemaakt. De moedermelk kan niet gaan rotten in het sieraad. Het krijgt een behandeling waarna het voor altijd goed blijft. Ook wordt het afgewerkt met hars waardoor het een soort steen is in je sieraad. 

Afhankelijk van jouw eigen moedermelk krijgt je 'moedermelksteen' een kleur. Bij de ene is die wit, bij de ander creme, rozig of grijzig. De een heeft romige moedermelk en bij de ander is het wat dunner. De voorbeelden in de webshop van ELA Sieraad zijn voorbeelden. Dus afhankelijk van jou kleur krijg jij je eigen sieraad. Je mag moedermelk uit de diepvries opsturen, maar ook vers. Wel het liefst zo vers mogelijk en het direct verzenden ivm houdbaarheid. Het moet immers ook nog 1 of 2 dagen met de post mee. 

Na een bestelling in de webshop stuur ik je een envelop toe met een moedermelk zakje en een retour envelop, op  deze manier komt de moedermelk bij mij terecht en ga ik ermee aan de slag. In de webshop zijn verschillende sieraden te vinden, maar ook accessoires zoals een harten steen of een sleutelhanger. 

Een mama melk sieraad is voor altijd een herinnering aan de babytijd. Het is je moedermelk DNA in een sieraad. Ik werk zorgvuldig met namen op moedermelk zakjes en daarna in bewaarpotjes( op naam), zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw moedermelk in het sieraad komt. Ook bewaar ik jouw moedermelk in het potje nog zeker twee jaar. Dus wanneer je per ongeluk het sieraad kwijt raakt, of beschadigd of je wilt gewoon nog graag een extra sieraad, dan kan dat allemaal.

Tot nu toe zijn de mensen zeer verrast en ontroerd bij het zien van het moedermelk sieraad. Het voelt bijzonder om het in handen te krijgen hoor ik terug in de verhalen. Met alle zorg (vuldigheid) en liefde maak ik het sieraad voor je. Wanneer je een envelop opgestuurd krijgt van mij waarin een moedermelk zakje zit en ik deze terug krijg, ga ik snel aan de slag om het moedermelk te verwerken.

Wanneer je vragen hebt of wensen hebt die je niet op de webshop vindt, kun je mij altijd mailen naar info@ela-sieraad.nl of kijken in mijn webshop van Ela Sieraad. Misschien wordt dan je wens vervuld. Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet Ellen Arends

Betaalbaar moedermelk hanger

Moedermelksieraden

Dit hartensteen van moedermelk is een mooi alternatief wanneer je geen sieraden draagt maar toch een herinnering wilt.