Levensboom moedermelk-hanger

Deze levensboom moedermelk-hanger vul ik speciaal met de eigen moedermelk van de moeder die dit dragen wil.

Levensboom moedermelk-hanger

Hoe bijzonder is het om je eigen moedermelk verwerkt te krijgen in een sieraad. En dit sieraad: een levensboom hanger staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. De boomm is verbonden met de aarde en het universum, net zoals de mens.
In deze levensboom moedermelk-hanger verwerk ik jouw eigen persoonlijke moedermelk. Het wordt dus een heel bijzonder sieraad wat je voor altijd een herinnering geeft aan de bijzondere periode van een kindje krijgen. Wanneer je dit sieraad bestelt, dan stuur ik jou een envelop toe met daarin een moedermelk zakje en een retour envelop, zodat de moedermelk bij mij terecht komt. Zo snel mogelijk wordt het verwerkt om het houdbaar en geurloos te maken. Het sieraad is van sterling zilver dus dat blijft ook altijd mooi. Misschien eens oppoetsen na een poosje, maar dan blinkt hij weer als vanouds.

Deze hanger is exclusief ketting. Wil je graag een ketting erbij kopen dan kan dat in deze webshop. De hanger is zowel aan een korte of een lange ketting heel mooi te dragen.

Laat een reactie achter