Levensboom moedermelk-hanger

Hoe bijzonder is het om dit moedermelk sieraad: de Levensboom moedermelk-hanger in je handen te krijgen met je eigen moedermelk erin verwerkt.  Dit sieraad staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. De boom is verbonden met de aarde en het universum, net zoals de mens.

Wanneer je en je moedermelk verwerkt krijgt in een sieraad en voor een levensboom hanger kiest heb je echt een symbolisch mooi sieraad als herinnering van de babytijd met jou kindje. 

In deze levensboom hanger verwerk ik jouw eigen persoonlijke moedermelk. Het wordt dus een heel bijzonder sieraad wat je voor altijd een herinnering geeft aan de bijzondere periode van je kindje. Nu vraag je je misschien af hoe je moedermelk bij mij terecht komt. Heel eenvoudig, want na een bestelling stuur ik je een envelop toe. Daarin zit een moedermelk zakje en een retour envelop, zodat de moedermelk bij mij terecht komt. Voor jou maak ik het heel makkelijk, want er zit gelijk postzegels op de retour envelop. Dus je hoeft alleen je moedermelk zakje te vullen met 20 ml en op te sturen. Zo snel mogelijk wordt het moedermelk verwerkt om het houdbaar en geurloos te maken. Het sieraad is van sterling zilver dus dat blijft ook altijd mooi. Misschien eens oppoetsen na een poosje, maar dan blinkt hij weer als vanouds.

Deze hanger is exclusief ketting. Wil je graag een ketting erbij kopen dan kan dat in deze webshop. Verder zijn er veel moedermelk sieraden te kiezen, zoals armbandjes, oorbellen, moedermelk ringen en moedermelk hartenstenen. Het laatste is een erg goed idee voor als je toch een mooie herinnering wilt aan de borstvoedingsperiode en als je verder weinig sieraden draagt. Ook kun je later als je kindje groot is het hartje doorgeven. 

Hoe moet je omgaan met het moedermelk sieraad?

Het kan tegen zon, maar liever niet onnodig in de zon leggen. Wanneer je de levensboom hanger niet draagt, doe hem dan in het bijgeleverde doosje. gebruik geen zeep en parfum rondom de plek waar je de hanger draagt.

Deze levensboom moedermelk-hanger vul ik speciaal met de eigen moedermelk van de moeder die dit dragen wil.

Deze levensboon-hanger verwerk ik met jouw eigen moedermelk zodat je een mooie herinnering hebt aan de babytijd

en.