Voorbeelden van werkzaamheden van de moedermelk sieraden

en de workshop armband maken

Kijk naar de diverse mogelijkheden

Impressies van de werkzaamheden rondom moedermelk sieraden en de workshop armband maken bij Ela Sieraad. In de webshop moedermelk sieraden vind je natuurlijk wel alle voorbeelden. Hier bij impressies krijg je ook wat extra foto's te zien rondom het maken ervan, dus bij voorbeeld verschillende soorten moedermelk of het droging proces. 

Hoe leuk is het om eventjes impressies te bekijken van voorbeelden die je kunt maken met de workshop armband. In de workshop is er verschillende keuze in materialen, technieken en kleuren armbanden. Niemand gaat met hetzelfde naar huis. Er is zoveel keuze waardoor elke armband weer heel anders is. 

Veel gestelde vragen:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.