Moedermelk hanger

Deze moedermelk hanger is 14 mm rond. Het wordt gemaakt van jouw eigen moedermelk

Moedermelk hanger

Geef je borstvoeding of ben je bijna klaar met borstvoeding geven? Hoe mooi zou het dan zijn als je jezelf of je dierbare een moedermelk hanger cadeau kan geven? Dan heb je een mooie herinnering aan deze tijd. Het is voor veel vrouwen moeilijk om deze intieme periode achter zich te laten en als het dan toch gebeurd, kun je jezelf net zo goed verwennen met een herinneringssieraad.

De borstvoedingsperiode is zo bijzonder.  Deze periode is eenmalig met dit kindje en komt nooit weer terug. Hoe fijn en mooi is het dan om dit te vereeuwigen in een sieraad? Voor altijd heb je dan je een sieraad wat je aan deze bijzondere periode doet denken. 

Iedereen heeft een andere kleur moedermelk, bij voorbeeld wit, creme, roze, grijs of blauw. Dat blijft elke keer een verassing voor mij. Maar hoe dan ook is het fantastisch om je eigen moedermelk sieraad te ontvangen. 

Na een bestelling van dit armbandje stuur ik je thuis een envelop toe. Hierin zit het een moedermelk zakje die goed afsluitbaar is.Ook krijg je er een retourenvelop met eenpostzegel en het adres er al op.  Je hoeft maar 5 ml moedermelk op te sturen.  

Vers of diepvries?

Het mag verse maar ook diepvries moedermelk zijn. Het gaat op de post dus dat betekent dat het nog wel 2 dagen onderweg kan zijn. Wacht daarom niet te lang en stuur het zo snel mogelijk naar mij op. En denk dan over de dag na van opsturen. Wanneer jet  het op zaterdag verstuurt kan het zijn dat de post het pas op dinsdag levert. Dus het liefst op een doordeweekse dag versturen ivm de versheid van de moedermelk.

Levertijd?

Binnen twee weken verstuur ik het. Dus het kan er ook eerder zijn, afhankelijk van de drukte. Je mag mij een mail sturen wanneer je het graag wilt hebben op een bepaalde (verjaar)dag. Dan overleggen we dit. 

Haar in het sieraad?

In deze hanger is het mogelijk om haar te verwerken. Wanneer je dit graag wilt komen er 15 euro aan kosten bij, omdat er nogal tijd in gaat zitten om dit goed te doen. Na een bestelling gedaan te hebben mail ik jou, dus dan kun je het alsnog aan mij doorgeven. 

Laat een reactie achter