Gouden moedermelk sieraad

In de webshop moedermelk sieraden zijn ook gouden moedermelk sieraden te koop. Ik verkoop gold filled 14 Karaats en een paar gold plated/vergulden hangers. Gold filled zijn betaalbaarder dan massief puur gouden sieraden. Daarnaast zijn deze ook de meest duurzame gouden sieraden naast puur 100 % goud. 

Moedermelk sieraden worden gemaakt met je eigen moedermelk. Na een bestelling in de webshop krijg je met de post een moedermelk zakje en een retourenvelop toegestuurd. Hierdoor kun je makkelijk en snel de moedermelk terug sturen. Als de retourenvelop bij mij terug is ga ik zo snel mogelijk aan de slag met het eerste verwerking proces.

De moedermelk moet houdbaar en geurloos gemaakt worden. Hierna volgen een paar droogdagen en daarna kan ik verder met het moedermelk sieraad. Het wordt uiteindelijk een harde steen. Het is beschermd tegen vuil van buitenaf. Het is mooi en bijzonder om van de speciale borstvoedingsperiode en de babytijd een herinnering sieraad te hebben. Deze periode is uniek. Voor sommige vrouwen is het lastig om deze periode af te sluiten. Ook dan kan het een troost zijn om jezelf, je partner, dochter of  vriendin een borstvoeding sieraad te gunnen. 

Deze moedermelk sieraden zijn vanaf een aantal jaren een nieuwe trend in Nederland. Deze trend is vanuit Amerika en daarna Engeland gekomen. Hoe het gemaakt wordt is het geheim van de smid. Wel kan ik zeggen dat ik het afwerk met hars waardoor het sieraad hard wordt. De moedermelk die ik binnen krijg geef ik allemaal stickers, bij het drogen wordt het afgeplakt op naam en daarna gaat het in houdbaarheid potjes met naam erop. Zo werk ik zorgvuldig met je moedermelk. Ook bewaar ik twee jaar lang het moedermelk. Als je nog een keer een bestelling wilt doen en geen moedermelk meer hebt, dan heb ik het nog voor je bewaard. Klik op de volgende link wanneer je alleen een bedel wilt bekijken die jezelf aan je armband kan bevestigen: Borstvoeding hanger.

Deze moedermelk hanger is een mooi symbool voor je liefde van je kindje