Gouden moedermelk hanger

Wil je graag een herinnering van de intieme en bijzondere periode van de borstvoeding en of babytijd? En hou je van gouden sieraden? Denk dan aan een gouden moedermelk hanger. Deze heb ik in verschillende maten in de webshop staan. Er zijn in de webshop meerdere ovale bedel maten te koop, zoals: 6/4 mm, 7/5 mm, 8/6 mm, 11/9 mm en 15/10 mm. Ook ronde bedels in 5 mm en 12 mm. 

Met alle liefde en passie werk ik aan mijn bedrijf en sta ik graag voor je klaar met vragen en wensen. Vind je niet wat je zoekt, vraag mij dan, misschien kan ik wat voor je betekenen. In de webshop zijn er gouden sieraden van 14 Karaats GF. Onderaan in deze tekst heb ik wat uitleg gegeven over het materiaal.

Bij een bestelling van een gouden moedermelk hanger in deze webshop voor moedermelk sieraden, stuur ik je een goed afsluitbaar moedermelk zakje toe. Deze stuur je terug naar mij. Voor een sieraad hoef je maar 5 ml op te sturen. Het mag diepvries moedermelk zijn maar ook verse moedermelk. Verder zit er ook een retour envelop in met postzegel erop en een informatie kaartje. Als je moedermek bij mij binnen komt ga ik het dezelfde dag nog het eerste verwerking proces geven. Daarna moet het ene paar dagen drogen. Ik doe dan direct een sticker met je naam en datum erop. Als alles gedroogd is bewaar ik het in ene potje waar vervolgens weer de sticker op gaat met jou naam en datum. Op deze manier weet je zeker dat ik jou moedermelk in het sieraad verwerk.

Zodra ik je moedermelk tot een houdbaar product maak, noteer ik je naam en datum erbij. Dit gaat een paar dagen later in een potje met vervolgens je naam en datum erop. Zo komt altijd d ejuiste moedermelk in het juiste sieraad.

Garantie: Alle houdbaar gemaakte moedermelk wat over blijft nadat het sieraad is gemaakt, bewaar ik nog twee jaar. Dit in verband met de twee jaar garantie die k geef op het sieraad. het blijft uiteindelijk veel; langer goed, maar het is voor mij onmogelijk om alle moeder melken te bewaren. Daarom heb ik gekozen voor een termijn van twee jaar. 

Levertijd: Binnen twee weken kun je je moedermelk sieraad verwachten. Dit is vanaf het moment dat de moedermelk bij mij binnen is. 

Bewaartips: met de gouden moedermelk hanger moet je niet zwemmen in chloorwater of in zeewater. Het sieraad kan tegen zon, maar ga niet onnodig veel zonnen met het sieraad. Gebruik geen parfum op de plek waar je het sieraad draagt.

Je eigen moedermelk

Wat is Gold filled: Gold filled

In de collectie van Ela Sieraad heb ik gold filled sieraden van 14 Karaats. Waarom gold filled? Ze zijn door hitte en druk aan een edelmetaal gebonden. Door deze verhitting ontstaat er een dikkere laag goud (10 x meer dan bij gold plated). Door de verhitting is het goud ook slijtvaster geworden dan in vergelijking met gold plated. De gold filled sieraden staan bekend om de goede kwaliteit en dat het moeilijk te onderscheiden is van echt goud.