129 berichten.
Lotte Lotte uit Ede heeft geschreven op 24 mei 2023 om 14:00
Van mijn kinderen kreeg ik een mooie gouden moedermelkhanger. Ik ben er heel erg blij mee! Hij was prachtig van kleur en mooi subtiel.
Ingrid Ingrid uit Gouda heeft geschreven op 24 mei 2023 om 09:14
Ik ben onwijs blij met mijn mooie hanger! Ik had er wat vragen over en ik heb deze via WhatsApp gesteld. Ik kreeg snel een reactie en Ellen dacht goed met me mee, heel fijn!
Iris Iris heeft geschreven op 10 mei 2023 om 11:20
Onwijs blij met mijn moedermelk sieraad! Het is echt super mooi geworden. Precies zoals ik had gehoopt 🙂
Ela Sieraad Gastenboek

Wees welkom in mijn Ela Sieraad Gastenboek. In het gastenboek van de webshop moedermelk sieraden van Ela Sieraad mag je een berichtje achterlaten over een moedermelk sieraad die je hebt ontvangen. Je doet mij daar een groot plezier mee. Naast de moedermelk sieraden geef ik ook workshops armbanden en uiteraard mag je daar je ervaringen ook van delen. 

Voor mij als eigenaar is het fijn om een reactie te krijgen om zo te weten of ik goed bezig ben met mijn bedrijf. Voor de reclame van mijn bedrijf is het fijn om goede reacties te horen. De mensen die nog zoekende zijn naar een moedermelk sieraad of een workshop vinden het vast ook prettig om berichtjes te lezen. Ervaringen wat betreft de communicatie en de kwaliteit van het sieraad of de workshop zijn toch belangrijke onderdelen. Je koopt namelijk maar eens in je leven een moedermelk sieraad. Hoe belangrijk is het dan dat je dat bij iemand koopt die goede kwaliteit levert. 

Een korte resencie of een lang berichtje, het maakt niet uit. Wat jij graag kwijt wilt mag je erin zetten. Ik ben blij zowel met een kort of lang berichtje. Alvast bedankt voor de moeite als je iets schrijft in het Ela Sieraad gastenboek.

Bij vragen of opmerkingen mag je mij ook mailen naar info@ela-sieraad.nl

In dit hartje van 8 mm wordt je eigen moedermelk verwerkt

Eigen moedermelk in deze hanger