160 berichten.
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!
Elaine Elaine uit Echtenerbrug schreef op 9 februari 2024 om 13:09
Lieve geduldige vrouw, de eerste ring verkleurde helaas snel, waardoor ella zelf al snel met een oplossing kwam, heb een andere ring gekregen en hopelijk blijft deze lang mooi.. een hele goede service, ik raad ella dan ook echt aan ❤
Omar Omar uit Krommenie schreef op 2 februari 2024 om 16:41
Een heel mooi hartjes sieraad besteld voor mijn vrouw haar verjaardag. Een ontzettend mooie en kostbare herinnering zal hiermee altijd gekoesterd worden. Ella heeft mij vanaf het begin af aan op de hoogte gehouden van het gehele proces, dit heb ik als erg fijn en persoonlijk ervaren. Tenslotte een garantiekaartje meegekregen, altijd handig!
Ela Sieraad Gastenboek

Wees welkom in mijn Ela Sieraad Gastenboek. In het gastenboek van de webshop moedermelk sieraden van Ela Sieraad mag je een berichtje achterlaten over een moedermelk sieraad die je hebt ontvangen. Je doet mij daar een groot plezier mee. Naast de moedermelk sieraden geef ik ook workshops armbanden en uiteraard mag je daar je ervaringen ook van delen. 

Voor mij als eigenaar is het fijn om een reactie te krijgen om zo te weten of ik goed bezig ben met mijn bedrijf. Voor de reclame van mijn bedrijf is het fijn om goede reacties te horen. De mensen die nog zoekende zijn naar een moedermelk sieraad of een workshop vinden het vast ook prettig om berichtjes te lezen. Ervaringen wat betreft de communicatie en de kwaliteit van het sieraad of de workshop zijn toch belangrijke onderdelen. Je koopt namelijk maar eens in je leven een moedermelk sieraad. Hoe belangrijk is het dan dat je dat bij iemand koopt die goede kwaliteit levert. 

Een korte resencie of een lang berichtje, het maakt niet uit. Wat jij graag kwijt wilt mag je erin zetten. Ik ben blij zowel met een kort of lang berichtje. Alvast bedankt voor de moeite als je iets schrijft in het Ela Sieraad gastenboek.

Bij vragen of opmerkingen mag je mij ook mailen naar info@ela-sieraad.nl

In dit hartje van 8 mm wordt je eigen moedermelk verwerkt

Eigen moedermelk in deze hanger