170 berichten.
Hanneke Hanneke uit Hernen schreef op 20 juni 2024 om 15:28
Gisteren mijn moedermelkhanger binnen gekregen. De wens is om uiteindelijk het totaal aantal kinderen te bundelen in een mooie hanger, maar omdat we natuurlijk nog niet weten hoe de toekomst gaat lopen eerst even per app met Ellen overlegd. Ze reageerde supersnel en dacht erg goed mee. Voor nu gekozen voor het 'klein juweel moedermelk'. Ik heb de bestelling op woensdag gedaan en op vrijdag kreeg ik het zakje voor het opsturen van de melk al binnen. Direct dezelfde dag gedaan en na 12 dagen had ik het sieraad dus al in mijn handen. Heel erg blij mee! De hanger is heerlijk subtiel klein: niet te opvallend, maar voor mij van enorme waarde. Omdat hij zo subtiel is, is het ook prima mogelijk hier in de toekomst nog een of meerdere 'druppels' naastte hangen alvorens ik dus 1 totaal hanger wil laten maken. Ik kom zeker terug!
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.
Ela Sieraad Gastenboek

Wees welkom in mijn Ela Sieraad Gastenboek. In het gastenboek van de webshop moedermelk sieraden van Ela Sieraad mag je een berichtje achterlaten over een moedermelk sieraad die je hebt ontvangen. Je doet mij daar een groot plezier mee. Naast de moedermelk sieraden geef ik ook workshops armbanden en uiteraard mag je daar je ervaringen ook van delen. 

Voor mij als eigenaar is het fijn om een reactie te krijgen om zo te weten of ik goed bezig ben met mijn bedrijf. Voor de reclame van mijn bedrijf is het fijn om goede reacties te horen. De mensen die nog zoekende zijn naar een moedermelk sieraad of een workshop vinden het vast ook prettig om berichtjes te lezen. Ervaringen wat betreft de communicatie en de kwaliteit van het sieraad of de workshop zijn toch belangrijke onderdelen. Je koopt namelijk maar eens in je leven een moedermelk sieraad. Hoe belangrijk is het dan dat je dat bij iemand koopt die goede kwaliteit levert. 

Een korte resencie of een lang berichtje, het maakt niet uit. Wat jij graag kwijt wilt mag je erin zetten. Ik ben blij zowel met een kort of lang berichtje. Alvast bedankt voor de moeite als je iets schrijft in het Ela Sieraad gastenboek.

Bij vragen of opmerkingen mag je mij ook mailen naar info@ela-sieraad.nl

In dit hartje van 8 mm wordt je eigen moedermelk verwerkt

Eigen moedermelk in deze hanger