Borstvoedingssieraden

Borstvoedingssieraden zijn heel bijzonder. Zolang bestaat het nog niet. Het is een nieuwe trend sinds 7 jaar is dit nu op  de markt. Het is een sieraad met een bezel waarin jouw moedermelk verwerkt wordt. Het lijkt net een soort steen.

Hoe komt je moedermelk bij Ela Sieraad? 

Na een bestelling van het een borstvoedingssieraad krijg je via de post een envelop. In deze envelop zit een moedermelkzakje waar je 20 ml in mag doen en een retour envelop. Wanneer de post terugkomt,  ga ik zo snel mogelijk aan de slag om je moedermelk te verwerken. Dit verwerkingsproces is het geheim van de smid. Dus ik ga er niets over verklappen. Wel kun je er verzekert van zijn dat ik jouw moedermelk met alle liefde in het sieraad verwerk. 

De collectie in de webshop: 

De borstvoedingssieraden zijn van sterling zilver. In sterling zilver zit 92,5 % zilver. Regelmatig komen er nieuwe sieraden bij. Vraag mij naar de mogelijkheden wanneer je bij voorbeeld graag een bedel aan een armbandje wilt of iets anders.

Advies:

De ‘borstvoedingssieraden zijn beschermd tegen zonlicht. Wees wel voorzichtig met de hoeveelheid en onnodig in het zonlicht leggen.  Toch zal het voor altijd mooi blijven als je er goed voor zorgt. Gebruik geen parfum bij het sieraad en spuit het niet op het sieraad. Ik wens jou veel plezier in de webshop van mij. Bij vragen mail en ik zal zo snel mogelijk reageren. 

Voorbeeld klik hier: Melkring

Deze bezel kan ik vullen met jou eigen moedermelk erin. Ik zal het houdbaar en geurloos maken en voor altijd is het dan duurzaam.