Borstvoedingsieraad

Een borstvoedingsieraad vind je in veel keuzes en maten in de webshop moedermelk sieraden van Ela Sieraad. Er is keuze in sterling zilver, rosé goud en goud (verguld, plating goud of 24 K). Er zijn verschillende moedermelk sieraden  te koop zoals: ringen, oorbellen, kettinghangers, armbanden en zelfs een hartensteen of sleutelhangers.

Sinds een aantal jaren is de rage van een borstvoedingsieraad ook in Nederland actief. Hoe bijzonder is het ook om je laatste moedermelk te vereeuwigen in een zilveren sieraad? Het is duurzaam, betaalbaar en origineel en zo bijzonder om een mooie herinnering te hebben aan deze speciale periode. 

De duurzaamheid zit hem in de moedermelk en in het zilver. Het zilver blijft altijd mooi! Af en toe een zilverpoetsdoek gebruiken en je sieraad glimt weer als vanouds. De moedermelk wordt verwerkt waardoor het houdbaar en geurloos wordt. Daarna is er een afwerking met hars. Dus ook heel duurzaam! Het zal voor altijd goed blijven. De moedermelk wordt een witte steen in het sieraad. De prijzen van de melksieraden probeer ik ook heel betaalbaar te houden. Verder zijn de sieraden van borstvoeding heel origineel, omdat het nog maar een paar jaar op de markt is. Je generatie voor jou kent dit niet, dus het is best een origineel sieraad! Bovendien is het gewoon je DNA wat je in het sieraad krijgt.

Jouw moedermelk bepaalt de kleur. Dit verschilt in wit, crème, roze en grijze kleuren. Ook van welke periode de borstvoedingsmelk is heeft invloed op de kleur. Zit je midden in de bosrtvoedingsperiode en produceer je nog actief? Of komt de moedermelk na een lange tijd uit de diepvries? Ook moedermelk uit de diepvries kan gebruikt worden. Als je twijfels hebt over de houdbaarheid van je moedermelk, mail mij dan hierover. Ik ben bereid te kijken of je moedermelk nog mooi is, voordat je definitief beslist om het sieraad te willen hebben. Wil je alvast graag een kijkje nemen in de webshop kik dan hier: Borstvoedingsketting

Hoe komt je moedermelk bij Ela Sieraad? 

Na een bestelling van het melksieraad krijg je via de post een envelop. In deze envelop zit een moedermelk zakje en een retourenvelop. Hier zitten al postzegels op zodat het je gemakkelijk wordt gemaakt. Wanneer de post terugkomt,  ga ik zo snel mogelijk aan de slag om je moedermelk te verwerken. Dit verwerkingsproces heeft een aantal dagen nodig om te drogen. Binnen twee weken wordt je sieraad geleverd. 

Nadat ik de moedermelk ontvangen heb duurt het twee weken dat je het sieraad kan ontvangen.

Wees wel lief voor je sieraad, gebruik geen parfum op de plek van dragen. Ga niet zeewater of chloorwater in. het zal niet direct invloed hebben, maar het kan er wel wat van verkleuren. Wanneer je goed met het sieraad om gaat, kun je er voor altijd mee doen. Misschien zal het ietwat verkleuren maar niet heel veel. 

Bij vragen naar mogelijkheden mag je mij altijd appen en of mailen naar Ellen Arends, 06 49135954 of info@ela-sieraad.nl of neem een kijkje in de webshop van Ela Sieraad

Herinnering aan de borstvoeding periode