Borstvoedingsieraad

In de WEBSHOP moedermelk sieraden bij Ela-Sieraad vind je een borstvoedingsieraad. Er is keuze in zilver, rosé goud en goud (verguld, plating goud of 24 K). Er zijn verschillende melksieraden  te koop zoals: ringen, oorbellen, kettinghangers en armbanden. Sinds een aantal jaren is de rage van een borstvoedingsieraad ook in Nederland aangekomen. Hoe bijzonder is het om je laatste moedermelk te vereeuwigen in een zilveren sieraad? Het is duurzaam, betaalbaar en origineel en zo bijzonder om een mooie herinnering te hebben aan deze speciale periode. 

De duurzaamheid zit hem in de moedermelk en in het zilver. Het zilver blijft altijd mooi! Wel af en toe met een zilverpoetsdoek gebruiken om het weer even te poetsen en het te laten glimmen! De moedermelk wordt verwerkt waardoor het houdbaar en geurloos wordt gemaakt. Daarna wordt het met hars in het sieraad verwerkt. Dus ook heel duurzaam! Het zal voor altijd goed blijven. Misschien gaat het op den duur iets verkleuren, maar het blijft goed. De prijzen van de melksieraden probeer ik ook heel betaalbaar te houden. Verder zijn de sieraden van borstvoeding heel origineel, omdat het nog maar een paar jaar op de markt is. Je generatie voor jou kent dit niet, dus het is best een origineel sieraad!

Jouw borstvoedingsmelk bepaalt de kleur. Dit verschilt in creme, roze en grijzige kleuren. Ook van welke periode de borstvoedingsmelk is heeft invloed op de kleur. Zit je midden in de bosrtvoedingsperiode en produceer je nog actief? Of komt de moedermelk na een lange tijd uit de diepvries? Ook moedermelk uit de diepvries kan gebruikt worden. Als je twijfels hebt over de houdbaarheid van je moedermelk, mail mij dan hierover. Ik ben bereid te kijken of je moedermelk nog mooi is, voordat je definitief beslist om het sieraad te willen hebben. Wil je alvast graag een kijkje nemen in de webshop kik dan hier: Borstvoedingsketting

Hoe komt je moedermelk bij Ela Sieraad? 

Na een bestelling van het melksieraad krijg je via de post een envelop. In deze envelop zit een moedermelk zakje en een retourenvelop. Hier zitten al postzegels op zodat het je gemakkelijk wordt gemaakt. Wanneer de post terugkomt,  ga ik zo snel mogelijk aan de slag om je moedermelk te verwerken. Dit verwerkingsproces heeft een aantal dagen nodig om te drogen. Binnen twee weken wordt je sieraad geleverd. 

Bij vragen naar mogelijkheden mag je mij altijd appen en of mailen naar Ellen Arends, 06 49135954 of info@ela-sieraad.nl of neem een kijkje in de webshop van Ela Sieraad