Borstvoeding sieraden webshop

In de borstvoeding sieraden webshop van Ela Sieraad zijn veel mooie sieraden te vinden. Van jouw eigen persoonlijke eigen borstvoeding maak ik een sieraad naar jou wens. Doordat ik een moedermelk zakje naar je opstuur, krijg ik deze melk weer terug van jou met de post. Ook een retour envelop met postzegel zit er al op, zodat het makkelijk en snel terug gestuurd kan worden. Je hoeft alleen maar het moedermelk zakje te vullen met 5 ml moedermelk en opsturen maar! Het mag verse of diepvries moedermelk zijn, dat maakt niet uit. 

Met de moedermelk ga ik een speciaal verwerkingsproces aan. Daarna wordt het verhard waardoor het moedermelk sieraad tegen water kan en het geurloos en houdbaar wordt. Hoe bijzonder is dat? Een eigen sieraad van je je eigen borstvoeding en wat je altijd zal herinneren aan de speciale borstvoeding periode en baby tijd? Voor veel vrouwen is het lastig om de borstvoeding periode af te sluiten, omdat het zo'n intieme periode is samen met je kindje. Daarom is het voor veel vrouwen een troost om een borstvoeding sieraad te hebben van eigen moedermelk. De verwondering en het blij zijn met het cadeau hoor ik regelmatig terug van moeders.

Alle moedermelksieraden zijn niet hetzelfde van kleur. Het hangt echt af van je eigen moedermelk. Dat kan waterig of romig zijn, maar ook wit, creme, rose, blauw of grijstinten komen voorbij.

Hoe dan ook is het een bijzonder gevoel om je eigen sieraad hiermee te ontvangen. Vrouwen zijn vaak ontroerd bij het zien van het sieraad en dragen het graag. De sieraden zijn ook bijna allemaal van zilver dus het is ook nog eens duurzaam en tijdloos. Zilver kun je na een poosje weer oppoetsen en is het weer als nieuw. 

Deze moedermelk hangerwordt persoonlijk voor jou gemaakt

in deze bedel van de moeder armband met melk gaat eigen persoonlijke moedermelk

Mail mij bij vragen naar Ellen Arends: info@ela-sieraad.nl of app naar 0649135954