Borstmelk sieraad

In de webshop van Ela Sieraad slaag je vast en zeker als je graag een borstmelk sieraad wilt. Er is veel keuze in sieraden en er zijn zelf stenen van borstmelk die je in een herinneringsdoos kan doen. Wees welkom in mijn webshop. Bij vragen, stel ze gerust via de mail of whats app.

De moedermelk steen in het sieraad:Een borstmelk sieraad maak ik voor iedereen van eigen persoonlijke moedermelk. Deze kun je via een moedermelk kit naar mij toesturen. De moedermelk wordt verwerkt en houdbaar gemaakt. Daarna kan ik met het sieraad aan de slag om er als het ware een soort witte steen van te maken. Afhankelijk van de kleur moedermelk, wordt jou steen kleur bepaald. Ook als je gelere moedermelk opstuurt dan wordt de steen alsnog wel wit of crèmig van kleur. Het gele in de moedermelk is het vette deel. Dit vette deel wordt niet gebruikt in het sieraad. Zie onderstaande foto van de verschillende soorten moedermelk die vrouwen hebben. 

Procedure: Als je in de webshop moedermelk sieraden van Ela Sieraad een sieraad of steen hebt gekocht, dan krijg je vaak de volgende dag al een envelop thuis gestuurd. Hierin zit een informatiekaartje, een moedermelk zakje en een retour envelop met een postzegel er al op geplakt. Het is dus heel makkelijk voor je. Je hoeft  maar 5 ml moedermelk voor een sieraad in het zakje te doen en opsturen maar. Voor vrouwen uit Nederland en België zitten er al postzegels op de retour envelop. Het mag verse of diepvries moedermelk zijn, dat maakt niet uit. Wel graag bij borstmelk wat uit de diepvries komt het eerst ontdooien en dan nog even opschudden voordat je het afgiet. 

Verwerking moedermelk: De moedermelk krijgt een speciaal verwerkingsproces. Het wordt verhard, waardoor het moedermelk sieraad tegen water kan en het geurloos en houdbaar wordt. Hoe bijzonder is dat? Een eigen sieraad van je je eigen borstvoeding en wat je altijd zal herinneren aan de speciale borstvoeding periode en baby tijd? Voor veel vrouwen is het lastig om de borstvoeding periode af te sluiten. Het is natuurlijk zo'n intieme periode samen met je kindje. Het is voor veel vrouwen daarom een troost om een borstvoeding sieraad te hebben als herinnering van hun moedermelk. De verwondering en het blij zijn met het cadeau hoor ik regelmatig terug van moeders. Je zal er zeker heel blij mee zijn. 

Reviews: in mijn webshop onderaan de pagina zijn er reviews te lezen en ook op google. Wil je reacties van ouders horen? Kijk ernaar zou ik zeggen. 

Deze hanger; de twee kindjes moedermelk kun je symbolisch dragen voor twee kindjes

 

Deze moedermelk love hanger heeft een stevige rand waar de moedermelk in gaat