Betaalbare webshop moedermelk sieraden

In de betaalbare webshop moedermelk sieraden van Ela Sieraad zijn nog best betaalbare sieraden te vinden. Zo is er een klein moedermelk hangertje van 49,95 euro te koop. Verder zijn er de leren armbanden al vanaf 56,95 euro te koop. Deze hebben een zilver kleurige bedel oftewel schuiver aan de armband. Heel trendy en hip. Daarnaast ook nog eens flexibel in gebruik. De schuiver kun je namelijk ook nog aan een ketting hanger. Dus naast het feit dat een moedermelk sieraad een herinnering sieraad is van een bijzondere periode, is het ook nog eens een hele functionele aankoop. 

Verder zijn er nog best een aantal hangers onder de 70 euro te vinden in de webshop. Deze zijn van sterling zilver. Dus je krijgt ook echt kwaliteit. Sterling zilver kan door het dragen in de toekomst wat verkleuren. Dit kun je oplossen door een zilver poets doek te gebruiken. Je pimpt het moedermelk sieraad zo weer op.

De nieuwe rage bij jonge moeders zijn moedermelk sieraden. Als moeder kun je jezelf een cadeau gunnen. Ook is het leuk om het als een kraamcadeau te krijgen of als verjaardagscadeau van de partner, opa, oma, zus of vriendin. Er zijn ook cadeaubonnen te koop. ALs je de keuze aan de jonge moeder wilt overlaten kan dat een goede keuze zijn. 

Veel vrouwen vinden het moeilijk om te stoppen met borstvoeding geven, want het is zo'n intieme periode met je kindje. Als je stopt komt het ook niet weer terug. Dus het is zo'n definitief besluit. Of je geeft nog borstvoeding en je wilt gewoon graag een mooi moedermelk sieraad, dat kan natuurlijk ook. Misschien ben je gestopt en heb je nog moedermelk in de diepvries, dan kun je ook alsnog een sieraad laten maken. Het is allemaal mogelijk. De vrouwen die je voor zijn gegaan, zijn in ieder geval allemaal enthousiast. Dat krijg ik via het gastenboek op mijn webshop te horen of via de apjes en de mail. 

Iedereen heeft zijn eigen unieke moedermelk. Dat betekent dat iedereen een eigen kleur en dikte heeft. De ene heeft wittere moedermelk dan de ander, sommigen juist cremig of gelig, ook rozig en grijzig kan. het zal invloed hebben op de uiteindelijke kleur. Dus hou je niet exact vast aan de kleur die je op de web site ziet staan. 

Hoe komt je moedermelk bij mij?

Wanneer je een bestelling doet dan krijg je met de post een envelop van mij met daarin een moedermelk zakje en een retour envelop. Zo kun je op een veilige manier de moedermelk naar mij opsturen. Wanneer ik het weer ontvang, ga ik zo snel mogelijk met het eerste verwerkingsproces aan de gang. Het moedermelk sieraad kun je binnen twee weken ontvangen, dit geldt vanaf het  moment dat de moedermelk bij mij binnen is.

Heb je nog vragen, stel ze gerust via info@ela-sieraad.nl of via de app 06 49135954