Betaalbare moedermelk hangers

In de webshop moedermelk sieraden verkoopt Ela Sieraad betaalbare moedermelk hangers. Graag wil ik het voor iedereen mogelijk houden om een moedermelk sieraad te kunnen kopen. Ik heb geen duur winkelpand of atelier te betalen, waardoor dat al heel erg scheelt in mijn eigen kosten en ik het voor de klant betaalbaarder kan houden. Alle sieraden zijn van sterling zilver 925 (behalve de leren armbanden met slider) en of karaats goud of plating goud. Puur massief goud verkoop ik niet. Dat is ook erg duur of onbetaalbaar voor velen. Of misschien heb je het er niet voor over dat kan ook. Wil je graag een mooi moedermelk sieraad van goede kwaliteit, dan ben je bij mij aan het goede adres. De sieraden zijn van sterling zilver 925 dus dat betekent dat ze dat keurmerk hebben gekregen. Wanneer de sieraden verkleuren kun je het altijd weer oppoetsen met een zilverdoek en dan gaat het weer glimmen. 

Een rond moedermelk-hanger is een mooi aandenken aan je borstvoedingsperiode

Voor beeld: 58.95 euro kost deze hanger.

Hoe gaat alles in zijn werk?

Wanneer je in de webshop een moedermelk sieraad koopt, stuur ik je een envelop toe. Daarin zit een moedermelk zakje, een retour envelop met postzegel er al op. En nog een info kaartje. Op deze manier heb je ene zakje waar je de moedermelk in kan doen en terug kan sturen. Zo komt het weer bij mij terecht. Ik ga er mee aan de slag. Ik maak er een houdbaar product van. Ik laat het een paar dagen drogen en dan werk ik het later af met hars. Daardoor wordt het ene soort witte steen. Het kan dan tegen water en zon. Maar ik raad wel aan altijd voorzichtig te doen en er niet elke dag mee te douchen en in zomers er elke dag mee in de zon te zitten. Ook niet zwemmen in een zwembad of zeewater.

Doordat ik er al voor jou op de envelop portokosten plak, wordt het voor jou gemakkelijk gemaakt.  Je hoeft alleen thuis de envelop met inhoud klaar te maken en in de brievenbus te gooien. Hoe fijn is dat?  Met de meeste moedermelk sieraden is 5 ml moedermelk opsturen al genoeg. Het is het allermooist als de borstvoeding vers wordt opgestuurd. Ook mag het borstvoeding uit de diepvries zijn. De moedermelk is immers nog 1 of 2 dagen onderweg. En in verband met de houdbaarheid is snel opsturen wel fijn.

Moedermelk

Elk sieraad krijgt zijn eigen kleur moedermelk. Het ene sieraad wordt echt wit, creme of donker geel. De een heeft dikke moedermelk, de ander wateriger. De kleur is van te voren niet altijd te zeggen dat het precies hetzelfde wordt zoals op de foto's in de webshop. Het is afhankelijk van jouw borstvoeding melk. Je hoeft maar 5 ml moedermelk op te sturen, dat is voldoende voor het sieraad. Zelfs hou ik hiervan over. Dit bewaar ik twee jaar in een potje met naam en adres erop in verband met eventueel garantie te geven als dat nodig is. 

Regelmatig vragen mensen naar het recept van de moedermelk sieraden. Het is het geheim van de smid. Het enige wat ik wil zeggen is dat ik het met hars afwerk. Zo wordt het sieraad hard en is het ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het sieraad kan tegen de zon, maar ik zeg altijd ook dat je het niet onnodig in de zon moet neerleggen of aan het strand moet gaan zonnen. Als je dat wel doet dan kan het ietwat verkleuren.

Voordat ik het afwerk met hars gaat er een verwerking proces aan vooraf. Ik maak het houdbaar en geurloos, zodat het voor altijd goed blijft. En al het moedermelk wat ik met de post binnen krijg, verwerk ik direct met naam(stickers) en bewaar ik in potjes met naam erop. Zodat je zeker weet dat jou moedermelk ook in het sieraad komt. 

Wanneer je goed voor het sieraad zorgt, kun je voor altijd met je sieraad doen. Wees welkom in mijn webshop en stel je vraag via de mail of whats app als je wat meer wilt weten.

Info@ela-sieraad.nl of app naar 0649135954