Betaalbare moedermelk hangers

In de webshop moedermelk sieraden verkoopt Ela Sieraad betaalbare moedermelk hangers, de allerkleinste hanger kost maar 49,95 euro. Graag wil ik het voor iedereen mogelijk houden om betaalbare moedermelk hangers te kunnen kopen. Ik heb geen duur winkelpand of atelier te betalen, waardoor dat heel erg scheelt in mijn eigen kosten en ik de kosten voor de klant ook lager kan houden. Alle sieraden zijn van sterling zilver 925 (behalve de leren armbanden met slider) en of gold filled 14 karaats (goud). Gold filled is een betaalbaar alternatief voor puur goud, het is ook het meest duurzaam naast puur goud. Wil je graag een mooi moedermelk sieraad van goede kwaliteit, dan ben je bij mij aan het goede adres. 

Een rond moedermelk-hanger is een mooi aandenken aan je borstvoedingsperiode

Hoe gaat het met de moedermelk opsturen in zijn werk?

Wanneer je in de webshop een betaalbare moedermelk sieraad koopt, stuur ik je een envelop toe. Daarin zit een moedermelk zakje, een retour envelop met postzegel er al op. En nog een info kaartje. Op deze manier heb je een zakje waar je de moedermelk in kan doen en terug kan sturen. Zo komt het weer bij mij terecht. Ik ga er mee aan de slag en maak er een houdbaar product van. Daarna laat ik het een paar dagen drogen en dan wordt het later afgewerkt met hars. Daardoor wordt het ene soort witte steen. Het kan dan tegen water en zon. Maar ik raad wel aan altijd voorzichtig te doen en er niet elke dag mee te douchen en in zomers er elke dag mee in de zon te zitten. Ook niet zwemmen in een zwembad of zeewater.Doordat ik er al voor jou op de envelop portokosten plak, wordt het voor jou gemakkelijk gemaakt.  Je hoeft alleen thuis de envelop met inhoud klaar te maken en in de brievenbus te gooien. Hoe fijn is dat?  

Hoeveel moedermelk?

Met de meeste moedermelk sieraden is 5 ml moedermelk opsturen al genoeg. Wanneer je een hartje van 15 mm koopt dan heb ik 20 ml nodig en voor een groot hart van 4.8 mm wel 50n ml. Het mag verse of diepvries borstvoeding zijn. Wanneer het diepvries melk is dan graag voor het versturen eerst laten ontdooien en dan nog even opschudden voordat je het afgiet. 

Moedermelk

Elk sieraad krijgt zijn eigen kleur moedermelk. Het ene sieraad wordt echt wit, crème of donker geel. De éen heeft dikke moedermelk, de ander wateriger. De kleur is van te voren niet altijd te zeggen dat het precies hetzelfde wordt zoals op de foto's in de webshop. Het is afhankelijk van jouw borstvoeding melk. Zie hieronder hoe verschillende de kleur moedermelk kan zijn.

Je hoeft maar 5 ml moedermelk op te sturen, dat is voldoende voor het sieraad. Zelfs hou ik hiervan over. Dit bewaar ik twee jaar in een potje met naam en adres erop in verband met eventueel garantie te geven als dat nodig is. Het enige wat ik wil zeggen is dat ik het met hars afwerk. Zo wordt het sieraad hard en is het ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het sieraad kan tegen de zon, maar ik zeg altijd ook dat je het niet onnodig in de zon moet neerleggen of aan het strand moet gaan zonnen. 

Afwerking:

Voordat ik het afwerk met hars gaat er een verwerking proces aan vooraf. Ik maak het houdbaar en geurloos, zodat het voor altijd goed blijft. En al het moedermelk wat ik met de post binnen krijg, verwerk ik direct met naam(stickers) en bewaar ik in potjes met naam erop. Zodat je zeker weet dat jou moedermelk ook in het sieraad komt. Met alle liefde en zorgvuldigheid ga ik voor jou aan de slag.

Wanneer je goed voor het sieraad zorgt, kun je voor altijd met je sieraad doen. Wees welkom in mijn webshop en bekijk alle betaalbare moedermelk hangers en stel je vraag via de mail of whats app als je wat meer wilt weten.

Info@ela-sieraad.nl of app naar 0649135954