Betaalbaar moedermelk sieraad

Een betaalbaar moedermelk sieraad kun je kopen in de webshop bij Ela Sieraad. Vanaf 39,95 euro kun je al eenvoudige ronde kleine sterling zilveren oorknopjes kopen. Of voor 47.95 euro kun je een leren armband kopen met een slider erop waar de moedermelk ingaat. Na een bestelling in de webshop stuur ik jou een envelop toe waarin een moedermelk zakje zit. Dit zakje moet je vullen met 5 ml moedermelk. Ook zit er een retourenvelop in met postzegels er al op. Zodat je echt alleen nog maar de envelop op de brievenbus hoeft te doen. Wanneer ik jou moedermelk ontvang ga ik er zo snel mogelijk mee aan de slag om het moedermelk houdbaar te maken. Deze verwerking moet ook een paar dagen drogen en dan kan ik er met het moedermelk sieraad verder mee aan het werk. 

Iedereen heeft zo zijn eigen kleur moedermelk. Je zou denken dat iedereen een creme kleur heeft, maar bij de een pakt het wit, grijs of rose uit. Ook heeft de ene romiger of vetter melk dan de andere. En of de moedermelk vers is of dat het uit de diepvries komt kan ook verschillen. Maar hoe dan ook wordt het een mooi eind resultaat. Wat ik vaak terug te horen krijg is dat de moeders vaak ontroerd zijn wanneer ze hun mooie mama sieraad ontvangen.

Als je voor een moedermelk sieraad kiest, heb je voor altijd een sieraad met herinnering.  Het blijft ook altijd goed. Ik werk het af met hars en het moedermelk sieraad lijkt net op een steen. Het is heel bijzonder om je borstvoedingsperiode af te sluiten met, 'ook nog eens' een betaalbaar moedermelk sieraad voor jezelf of eventueel cadeau te doen.

Bij vragen mag je mij mailen naar info@ela-sieraad.nl of appen naar 06 49135954. In mijn webshop van Ela Sieraad kun je alle sieraden, zoals moedermelk oorbellen, moedermelk kettinghangers, moedermelk hartensteen, moedermelk ringen bewonderen en heb je en speciale wens vraag het dan. Dan kijken we er naar of het mogelijk is. 

Deze kleine hanger van 4 bij 6 mm wordt gevuld met je moedermelk

4 bij 6 mm

Deze slider op een cuioi armband is gevuld met moedermelk