Moedermelk in een armband

De nieuwe rage bij jonge moeders zijn moedermelk sieraden. Je kunt deze moedermelk in een armband kiezen uit de collectie. er zijn veel kleuren armbanden te koop, niet alles staat in de webshop moedermelk sieraden. Neem gerust contact voor mij op wanneer je een speciale kleur wilt. Of neem een kijkje in de webshop van Ela Sieraad voor meer opties. 

Ook sterling zilveren armbanden en met vergulde armbandjes met een mooie bedel eraan zijn te koop. Veel hangers die aan een ketting kunnen kunnen ook gebruikt worden voor een bedel aan een armband. Whats app mij of mail mij als je iets wilt wat niet in de shop staat.

Veel vrouwen vinden het moeilijk om te stoppen met borstvoeding geven, want het is zo'n intieme periode met je kindje. Als je stopt komt het ook niet weer terug. Dus het is zo'n definitief besluit. Of je geeft nog borstvoeding en je wilt gewoon graag een mooi moedermelk sieraad, dat kan natuurlijk ook. Misschien ben je gestopt en heb je nog moedermelk in de diepvries, dan kun je ook alsnog een sieraad laten maken. Het is allemaal mogelijk. De vrouwen die je voor zijn gegaan, zijn in ieder geval allemaal enthousiast. Dat krijg ik via het gastenboek op mijn webshop te horen of via de apjes en de mail. 

Iedereen heeft zijn eigen unieke moedermelk. Dat betekent dat iedereen een eigen kleur en dikte heeft. De ene heeft wittere moedermelk dan de ander, sommigen juist cremig of gelig, ook rozig en grijzig kan. het zal invloed hebben op de uiteindelijke kleur. Dus hou je niet exact vast aan de kleur die je op de web site ziet staan. 

Hoe komt je moedermelk bij mij?

Wanneer je een bestelling doet dan krijg je met de post een envelop van mij met daarin een moedermelk zakje en een retour envelop. Zo kun je op een veilige manier de moedermelk naar mij opsturen. Wanneer ik het weer ontvang, ga ik zo snel mogelijk met het eerste verwerkingsproces aan de gang. Het moedermelk is het mooist wanneer het het verst is(data kan dus ook uit de vriezer). Nadat het verwerkt is is het houdbaar en geurloos gemaakt. Het gaat dan niet meer rotten. 

Heb je nog vragen, stel ze gerust via info@ela-sieraad.nl of via de app 06 49135954

 

 

Een herinnerings sieraad met jou borstvoeding erin verwerkt.
zilvereren moedermelk armbandje